Storitve

Nudimo vam širok spekter storitev saj menimo da oralno zdravje pacienta ne pomeni samo zdrave zobe, temveč kompletna stomatološka obravnava : zdrave dlesni, paradont, čeljustni sklep in žvečne mišice, ustna sluznica,...

Prvi pregled je izredno pomemben. Naš  cilj je pristopiti pacientu  in ga poglobljeno individualno obravnavati.    Prvi pregled je BREZPLAČEN ! 

Preventivna in konzervativna stomatologija

Preventivni pregledi so zelo pomembni. Tako lahko pravočasno diagnosticiramo obolenja zob in mehkih tkiv in pravočasno ukrepamo.

Endodontija (zdravljenje zobnih korenin)

Zdravljenju zobnih korenin namenjamo posebno pozornost. Pri obravnavi odstranimo bakterijsko okužbo iz koreninskih kanalov in zapolnimo  kanale pri čemer dosegamo visoke kriterije za uspešno zdravljenje.
Za ročno in strojno širjenje koreninskih kanalov uporabljamo moderne aparate, inštrumente in materiale.

Parodontologija

Boleznim obzobnih tkiv je danes potrebno posvetiti dodatno pozornost, ker je uspeh zdravljenja odvisen od začetne faze zdravljenja bolezni. BODITE POZORNI NA KRVAVITEV DLESNI !

Paradontalna  obolenja zob so v porastu, vendar se v začetni fazi s sodelovanjem pacienta in pravilno ustno higieno dosegajo izjemni rezultati. Naučiti pacienta pravilne ustne higiene z demonstracijo in pravilnimi tehnikami ščetkanja zob je najpomembnejše !

Kirurgija

Sodelujemo s kvalitetnim kirurgom, ki ordinira v naši ordinaciji, ko je potrebno pacientom nuditi kirurške storitve kot so implantati, sinus liftingi, apikotomije,...

Z implantološko terapijo  se uspešno rešuje problem manjkajočega od enega do vseh zob v čeljusti. S tem ponovno vzpostavimo funkcionalnost  žvečenja in estetike zob.

Izbrali smo Bredent, Germany , ki s svojo kvaliteto jamči našim pacientom uspešnost terapije. 

Postopek vgradnje implantata se odvija v dveh fazah:       
Prva faza vključuje vgradnjo  implantata  v kost kot nadomestna korenina naravnega zoba z nebolečim postopkom. Nato je potrebno počakati 3- 6 mesecev preden se ga obremeni, in da smo sigurni da bo lahko prenesel obremenitve žvečenja.Nato se v drugi fazi na impantat namesti nadogradnja in izdela protetični nadomestek.

Protetika

Naš cilj je OHRANITI VAŠE ZOBE ZDRAVE in zmanjšati protetično terapijo.  Kadar pa so kljub vsem prizadevanjem  vaši zobje poškodovani ali manjkajoči jih lahko saniramo in  nadoknadimo z različnimi  protetičnimi nadomestki.

Sodelujemo z vrhunskim zobotehničnim laboratorijem in za Vas naredimo optimalen  protetični načrt .

Fiksna protetika: keramični inlay, only, metalkeramične prevleke in mostički, zirkonkeramične prevleke in mostovi ter Press All keramične prevleke.

Snemna protetika – totalne proteze,  delne wizil proteze ( Bredent  attechment sistem)

Kombinirana fiksno-snemna protetika.

Protetična nadogradnja z implantati.

RTG