Zakaj izbrati Dental Matanić?

DOLGOLETNA DRUŽINSKA TRADICIJA -  ordinacije Matanić imajo več kot 30-letno tradicijo  pridobivanja znanja, izkušenj in veščin ki so garancija za kvalitetne storitve ki jih ponujamo.

PROFESIONALNOST – odnos do pacienta in njegov problem mora biti individualen in profesionalen. In tu ni izjeme, zato v naši ordinaciji lahko računate na visoko odgovornost.

 INDIVIDUALEN PRISTOP –vsak pacient je za nas poseben, in ne obstajata dve isti rešitvi. Na temelju diagnostičnih analiz  določimo in predlagamo pacientu najbolj optimalno rešitev zanj. Brez hitenja se pogovorimo s pacientom, in mu prisluhnemo kakšne so njegove želje in potrebe. Šele nato se odločimo za optimalno terapijo.

VRHUNSKE STORITVE PO NAJUGODNEJŠIH CENAH - garantiramo najnižje cene za vrhunske storitve , ki jih nudimo. Uporabljamo kvalitetne, certificirane materiale in naprave svetovnih proizvajalcev.

Cene so 40- 70 % nižje od cen storitev v Italiji, Švici, Nemčiji. To je priložnost, ki jo morate izkorisiti!

LEPA OKOLICA - ordinacija Matanić se nahaja v majhnem turističnem mestu Punat, izven mestnega vrveža in gneče. In prav takšno vzdušje vlada tudi v ordinaciji. Ob počasni,nežni glasbi in v lepem ambientu se pacienti hitro sprostijo.